Maak kennis met onze teams

Michel R. Drok

letselschade-expert

Graag stel ik mij aan u voor. Geboren en getogen in Rotterdam begon ik na mijn studie in 1985 bij Delta Lloyd Schadeverzekering in Amsterdam.  In enkele jaren doorliep ik diverse afdelingen  waarbij met name personenschade mijn bijzondere interesse had. Van Delta Lloyd maakte ik de overstap naar Royal Nederland waar ik mij verder kon verdiepen in aansprakelijkheidskwesties en letselschadezaken. Vervolgens startte ik in Den Bosch als expert bij Andriessen (& Geurst) Expertises, een gerenommeerd expertisebureau in letselschade dat uitsluitend optreedt voor verzekeraars. 

In die tijd kruiste ik herhaaldelijk de degens met Raoul van Dort,  die mij op enig moment voorstelde om mijn kennis en ervaring in dienst te stellen van het slachtoffer. Dat idee sprak mij aan en na 5 jaar te hebben gewerkt bij Andriessen Expertises werd ik begin 2000 collega van Raoul in Maastricht, toen nog verbonden aan de Pals Groep. Toen hij me begin 2003 liet weten Pals te gaan verlaten en een eigen praktijk te gaan starten in Maastricht, heb ik me niet lang hoeven te bedenken. Het idee om vanuit  een kleinere organisatie specialistischer te kunnen werken en meer tijd te hebben voor persoonlijk contact met en benadering van het slachtoffer, sprak me zodanig aan dat ik samen met Raoul de uitdaging ben aangegaan en per 1 juli 2003 ben gestart als letselschadespecialist bij Van Dort Letselschade.

Vrije tijd e.d.

Ik ben gehuwd en trotse vader van twee dochters en twee zonen. In mijn vrije tijd ben ik o.a. voorzitter van de schoolraad van het Montessori onderwijs te Maastricht. Ik hardloop graag een rondje over de St. Pietersberg en haalde al weer enkele jaren geleden mijn brevet als badmeester van zwembad Jekerdal eveneens te Maastricht.

    Terug naar overzicht

Maak kennis met onze teams

Wij staan achter het slachtoffer.

We doen het niet alleen

Een netwerk van externe relaties is belangrijk.

Sponsoring en ondersteuning

Deze initiatieven dragen we een warm hart toe.

De Contant Maker, onze handige calculator

Bereken de contante waarde van je kapitaal.

Na Het Noodlot

Nieuw boek over de impact van
letsel en verlies.

Letsel Verhalen

Hét leesbare boek over letsel en schade.

mr. R.M.J.T. van Dort re

Kantoor Maastricht

Spoorweglaan 12
6221 BS  Maastricht

Kantoor Amsterdam

Jan Luijkenstraat 12-III
1071 CM  Amsterdam

Ons Privacystatement

Copyright © 2018 - Van Dort Letselschade BV